A borsodi rabló kocsmázni ment a bűncselekmény után, ügyesen lebuktatta magát

Megosztás

Sajószentpéteren leütött egy férfit és kirabolta, utána viszont látványos pénzszórásba kezdett a kocsmában, ez pedig rá is terelte a figyelmet, hogy honnan lett hirtelen ennyi pénze.

Kocsmázni ment a rablás után. Nagyobb borravalót adott a szokottnál a támadó egy sajószentpéteri kocsmában. Feltűnő volt az is, hogy többeket meghívott egy körre, és nagy címletekkel fizetett a korábban pénzszűkében lévő férfi. A dáridó alig tartott két órát, mivel a rendőrök őrizetbe vették a 35 éves helyi férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás miatt folytat eljárást vele szemben – írta a megyei rendőrkapitányság a közösségi médiás platformján.

A gyanúsított 2023. november 17-én 21 óra 15 perc előtt Sajószentpéteren hátulról leütött egy férfit, majd az ájult sértettől elvette a bankkártyáit és több mint 100 ezer forintját, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a támadót még aznap este őrizetbe vette, majd a rendőrök kezdeményezték letartóztatását is, amit a bíróság elrendelt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek